Wij zijn HAPD,
uw huisartsen.

Bedankt dat ik uw huisarts mocht zijn.
Hartelijke groet,
Ad Dingemans, uw huisarts.

Dokter Dingemans heeft op 1 april 2021 de praktijk overgedragen aan Dokter van Otterdijk

Linkje naar de website van mijn opvolger: www.t-dorp.nl

Mijn medisch dossier

Herhaalrecepten

Spreekuur

Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00
Avond, nacht en weekenden:
bel SHoKo
0900-123 2024

Onze Behandelingen

Wij hebben een aantal behandelingen standaard in ons pakket. Deze gaan niet ten koste van uw eigen risico. De laboratorium kosten gaan wél van uw eigen risico af. Wij doen kleine chirurgische ingrepen (moedervlekken, bultjes enz), wratjes, uitstrijkjes, hechtingen laten verwijderen, injecties (vitamines, schouder-/handproblemen zoals slijmbeursontstekingen en trigger finger), oren uitspuiten, urineonderzoek, bloedprikken en wondverzorging. Een aantal zaken ziet u hieronder uitgebreid toegelicht op deze website.

Ons Team

Ons team bestaat uit huisartsen, praktijkondersteuners, en assistentes. We leiden ook doktersassistentes op. Dit gebeurt uiteraard met uiterste zorg voor u en uw privacy.

Ontmoet ons team

Het Spreekuur

Houd u aan de anderhalve meter.

Kom op tijd, niet te vroeg, niet te laat. Neem hij voorkeur niemand mee. Betrekking kan eventueel wel buiten wachten, niet in de wachtkamer. Desinfecteer uw hebben bij binnenkomst. Verlaat de praktijk zonder dralen, gaat u  meteen weg. Ook wij houden het graag veilig.

De praktijk is telefonisch bereikbaar voor u. Ons team beslist dan hoe wij uw probleem het beste kunnen oplossen: Telefonisch, per mail, face to face op de praktijk, of anders.

Wij maken  afspraken naar urgentie.

Wilt u de dokter spreken, dan kunt u ons bellen. Wij zetten uw naam dan op de terugbellijst. Dat gebeurt ik volgorde van urgentie, niet in volgorde van tijd. Het kan dus voorkomen dat u pas laat  wordt terug gebeld.

Dank voor uw begrip,

Het huisartsenteam

Onze Praktijk

In 2009 is de huisartsenpraktijk van dokter van der Leeuw en van der Leeuw-Naamen overgenomen door dokter Dingemans. De huisartsenpraktijk is begonnen in een noodgebouw dichtbij de dokterspost.
Sinds 2010 kunt u ons vinden aan de Dommelseweg waar wij in zes verschillende ruimtes u van dienst kunnen zijn.
De wachtkamer en balie zijn in het kader van de privacy ver van elkaar gescheiden.
Er is de afgelopen jaren veel veranderd.
Bijvoorbeeld op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Dit betekent zorg dichter bij huis: uw eigen huisarts kijkt samen met u of het verstandig is om u door te verwijzen naar onze praktijkondersteuner GGZ (een psycholoog in onze praktijk) of dat u naar een specialist voor behandeling moet. Ook krijgen diabetes patiënten, mensen met COPD/astma of hart- en vaatziekten extra aandacht van onze praktijkondersteuner. Kwetsbare ouderen krijgen ook speciale aandacht, net zoals dat palliatieve zorg hoog bij ons in het vaandel staat.

Onze Visie

Wij streven ernaar om met minimale medische interventies uw gezondheid zo optimaal mogelijk te houden. Eenvoudig gezegd wil dit zeggen dat HAPD samen met u ernaar streeft om met zo min mogelijk belastende medische ingrepen, onderzoeken of behandelingen te komen tot een positieve gezondheid. Hierbij staat u als patiënt centraal, niet de ziekte. Natuurlijk zullen onderzoeken, ingrepen noodzakelijk blijven. Echter, om tot een optimale gezondheid te komen, is het nemen van goede, passende besluiten door u, en eventueel uw familie, samen met de huisarts erg belangrijk.

Met deze zogenoemde gedeelde besluitvorming kunt u als patiënt de juiste keuzes maken als het gaat om diagnostiek en /of behandeling. De huisartsen van HAPD willen u adviseren, zo mogelijk een bijdrage leveren aan uw herstel, uw beoogde kwaliteit van leven en uw gezondheid versterken. Ook voor de laatste levensfase geldt dat u samen met uw huisarts komt tot juiste beslissingen. Sterven is een uniek proces dat goed moet verlopen. Ook hierin wil HAPD in samenspraak met u en uw naaste familie streven naar de juiste keuzes, waarbij hij u op respectvolle wijze tegemoet treedt.

LSP: Toestemming uitwisselen medische gegevens.

Contact formulier

Heeft u vragen over een behandeling of HAPD? Deze kunnen wij gemakkelijk via de e-mail beantwoorden, het duurt minimaal twee werkdagen voordat wij hierop reageren. Bij spoed belt u 1-1-2.

Bezoekadres: Dommelseweg 26, Valkenswaard
Nog geen patiënt van HAPD?

Vragen formulier
Bezig met versturen